Zalaware-Botfa – Babosdöbréte 7-2
Az első két percben szerzett 2 gól minket zavart meg !? , és 10 perc idegeskedés után kezdtünk csak játszani.  az első félidőben 5-ig sikerült eljutni. Joggal várhattunk újabb gólgazdag félidőt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a vendégek megmutatták, hogy nem véletlenül értek el szoros eredményeket az elmúlt hetekben.
Zalaware-Botfa-Nagylengyel 2-1
Magunknak tettük nehézzé a 2. félidőt a sok kihagyott ziccerrel, és fegyelmezetlen játékkal.
Zalaware-Botfa – Csonkahegyhát 4-2
Az első negyed órában a vendégek megpróbáltak letámadni bennünket és a vezetést is megszerezték. Ezt követően átvettük a játék irányítását és a félidő végére 3-1-re fordítottunk, remek játékkal, sok futással. A 2. félidőben tovább nyomtunk és növeltük az előnyünket. A vendégek csak szépíteni tudtak.
Németfalu-ZALAWARE-BOTFA 1-3 (1-2)
A kőkemény talajon nem alakult ki folyamatos játék az első 15 percben. A hazaiak egy kapu elé bedobott labdát 5 méterről kotortak a kapunkba (1-0). A félidő felére állandósult a fölényünk és a végére fordítottunk. Előbb Alács kipattanó fejesét lőtte a hálóba Olasz (1-1), majd Takács ragasztott 18-ról nagy gólt (1-2). A 2. félidőben több helyzetet alakítottunk ki, de ezek és az átlövések is kimaradtak. A hazaiak lőhettek büntetőt, kapusunk? rossz öklözése miatt, bár úgy tűnt nem fejet hanem a labdát ütötte el. A hazaiak kapusa azonban csúnyán mellélőtte. Pár perc múlva egy szép keresztlabda után Gecse lőtt 10 méterről gólt (1-3). Több helyzetünk volt de gól több nem esett. A csapategység és az akarat látszott a csapaton. Mindenkit dicséret illet.

 

A bejegyzés kategóriája: 2017/18
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.