37.

Megyei Tartalék bajnokság
Zalaware-Botfa II-Nagylengyel (fél nagycsapat) 2-2 (2-0) Gól.Balog,Bíró

Olasz T. mesterhármas

A bajnokság elején az egyesületek megegyeztek, hogy minimális esetben játszanak az első csapatból vissza játékosok. Ennek ellenére fél első csapat megérkezett Botfára. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de ziccereket hibáztunk. A 2. félidőben elfáradtunk és a többet futni tudó, jobb ‘lengyeli játékosok erejéből így futotta az egyenlítésre.
Megye III. közép
Zalaware-Botfa-Police Ola 6-0 (4-0)
Olasz 3, Kosaras 2, Papp
20 perc alatt elrendeztük a mérkőzést. Eztuán nyugodt, magabiztos focival játszottunk a mérkőzés végéig. Nagyon fontos győzelmet arattunk. A tabella állásából úgy tűnhet sima meccsek ígérkeznek, de ezeken a meccseken nem mindig sikerül felpörögnünk. Ma ez sikerült. Jövő héten ‘Döbrétére utazunk ahol a hazai csapat, bár pontot nem sokat szerzett, de megnehezítette minden csapat dolgát. Az utána következő fordulók pedig várhatóan eldöntik kik maradnak a dobogó közelében ( Sárhida(Botfán), Csonkahegyhát(vendégként), Bocfölde (Botfán) ).

Öregfiúk mérkőzés:
ZALAWARE-Botfa – Becsvölgye 11-1 (9-0)

Varga F., csatában

Nagy elánnal kezdett veterán csapatunk. Több szép támadásból, illetve szépségdíjas távoli bombából is sikerült gólt szerezni. A vendégcsapat egész mérkőzésen jól játszott. A középpályán rendszeresen jól hozták fel a labdát, de a kapunk előtt már nem jelentettek veszélyt. Élvezetes mérkőzést láthattunk.

A bejegyzés kategóriája: 2016/17, Egyéb, Mérkőzések
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.