-8 gól 2 meccsen

A szomszédok állítottak meg bennünket!
Zalaware-Botfa-Sárhida 4-5
Zala Megyei II közép
A 60 percet emberelőnyben játszó vendégek 5 helyzetet alakítottak ki, és azt mind ki is használták. 10 emberrel is föléjük nőttünk játékban és egy lapra tettünk fel mindent, és a 87. percben 4-4-re egyenlítettünk, de újabb védelmi hibánkat 1 perc múlva kihasználta a sárhidai csapat, akik a kiváló helyzetkihasználásnak köszönhetően elvitték a 3 pontot.
A mérkőzés története:
5.perc a belőtt szöglet a gólvonal előtt fél méterre gurult végig. Gecse nem érte el a labdát.
16.perc Újvári 16 méterre a kapu előtt a tétovázó védők előtt balról kapott labdát előre csúszva lőtte a kapuba (0-1)
18.perc egyértelmű büntetőt (kezezést) nem adott meg Balázs ‘játékvezető’, Szalai partjelző áll mint egy faszobor
21.perc Katona tört be balról. Az ötösről lőtt labdáját Nagy lábbal hárította
26.perc Horváth Á mellől lépett el Újvári és zavartalanul fejelt 5 méterről gólt a rövidről.(0-2)
30.perc Katona szép csellel fordult le védőjéről aki hátulról keményen elkaszálta. A sárhidai védő meglökte Katonát aki két kézzel visszalökött. BALÁZS ‘játékvezető’ Katonát (jogosan) kiállította, érdekes módon a sárhidai játékost még csak nem is figyelmeztette, sem a szabálytalanságért, sem a lökdösődésért.
35.perc mezőnyben hátulról rúgták fel Gecsét, a sárhidai játékos egyből megy elnézést kérni BALÁZS ‘játékvezető’ 5 méterre az esettől néma maradt.
38.perc Milicset rúgját fel a 16-os előtt hátulról, BALÁZS ‘játékvezető’ 5 méterre az esettől néma maradt.
38.perc 6.szögletünkből a tömörülésben Kosaras fejel gólt (1-2)
39.perc Doszpoth 30 méterről lő nagy gólt ballal középről (1-3)
49.perc Kosaras cselezett 14-15 méterre a kapu előtt balra majd a rövidre húzta vissza 3 védő között a rövid sarokba. (2-3)
52.perc Kapunk elé bedobott labdára csapott le Újvári Regel mellett. Kupó kapus későn mozdult ki a kapujából így felette hullott be a labda (2-4)
60.perc A sárhidaiak a seggükön vették a levegőt, folyamatos nyomás alatt tartottuk a kapujukat.
67.perc Újvári összeesik Regel tisztán viszi el a labdát BALÁZS ‘játékvezető’ ezt természetesen lefújja
72.perc Újvári lő kapura 18-ról Kupó véd nagyot a jobb alsóból.
75.perc jobb oldali szögletből Regel fejel tisztán a hosszún a kapuba (3-4)
84.perc Takács hatalmas bedobására Alács ugrik fejelni az 5-ösön. A labda Kustán fejéről kerül a hálóba(ÖG). (4-4)
86. perc Bíró bedobását ítéli rossznak 50 méterről BALÁZS ‘játékvezető’. SZALAI ‘partjelző’ aki 2 méterre van az esettől érdekes módon nem jelzi.
86.perc a kaputól 30 méterre elvégzett bedobásból a vendégek indítják a hosszún felfutó Újvárit, aki a későn érkező Bangó mellett jobbal kilőtte a hosszút (4-5)
91.perc Milics szabadrúgásból ívelt az ötösre amiből kapufát fejeltünk.

Nem kisebbítve a vendégcsapat érdemeit érdemes szólni ‘BALÁZS játékvezető’ ténykedéséről. Egy tapasztalattal bíró játékvezető, úgy is bele tud nyúlni a mérkőzés menetébe, hogy az kifelé kevésbé látszik! Hogy ez tudatos, vagy csak szimplán sok tévedés döntse el mindenki maga. Ez úton üzenem a hangoknak akik szerint megvettük a bajnokságot, hogy BALÁZS “játékvezetőt” nem sikerült megvennünk!

Zalaware-Botfa-Zalaháshágy 3-0 (1-0)
Megyei tartalék bajnokság
Az első 20 percben elrendezhettük volna a mérkőzést, de két kapufa, ziccerek után “csak” 1-0-ra vezettünk.A 2. félidőben magabiztosan játszva, hoztuk a mérkőzést. Gratulálunk Badics Tibinek aki 100. regisztrált gólját lőtte !
Zalaware-Botfa-Óhíd 2-4
Öregfiúk mérkőzés

2017.04.23.
Babosdöbréte-Zalaware-Botfa 3-3 Kosaras 2, Milics T

Többet támadtunk a mérkőzésen, többet birtokoltuk a labdát, de a tömören statikusan beálló hazaiak ellen a kapust sikerült csak naggyá tenni. A góljainkat pontrúgásokból szereztük. A vendéglátók jól használták ki a helyzeteiket. Az egy szem csatárt Jeszenszkit, nem lehetett tartani ezen a napon. A ‘Döbréte megérdemelten tartott otthon pontot.
Kávás-Zalaware-Botfa 2-2 Pers 2
Az első percben adtunk egy gólt a hazaiaknak, ami meghatározta a mérkőzést. Idegesen játszottunk de mindent megtettünk és megfordítottuk a mérkőzést, sőt további ziccereink is maradtak ki. A hazaiak pár perccel a vége előtt egyenlítettek, így igazságos döntetlen született.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.