Dobogón telelünk!

Első csapatunk két őszi botlásunk miatt a 2. helyen várja a tavaszi fordulókat. Természetesen örülünk az aktuális helyezésnek, de bosszúsak lehetünk, hiszen a befektetett  munka függvényében nem várt vereségeket szenvedtünk. Persze nem gondoljuk, hogy mindenkinél jobbak vagyunk, de szerettük volna “csont nélkül” lehozni a félévet.

Második csapatunknak önmagát kell legyőznie. Az első forduló kivételével, ahol gyengén játszottunk, mindenkivel partiban voltunk. Sajnos 4-5 helyzet kell 1 gól eléréséhez, nagyon rossz a helyzetkihasználásunk, illetve a védekezésünk sincs teljesen rendben , hiszen több gólos vezetést is pazaroltunk már el, többször is. Erősségünk viszont, hogy vesztett helyzetből is fel tudunk állni. Bizakodók vagyunk a tavasszal kapcsolatban.

Bozsik csapataink csak dicséretet érdemelnek. Kiváló hozzáállás, edzéslátogatottság, a tornákon szervezettség jellemzi utánpótlásunkat.
U14 és U16 csapataink ízlelgetik a nagyobb pálya szépségeit. A fiatalabbak a korosztály alján (2 év különbség itt sokat jelent) léptek be, így néha félénkebbek a kelleténél. U16 korosztályunk a Gellénháza csapatával közösen dolgozik. 2-3 fiatal sportoló van aki később feljebb is megállhatja a helyét felnőtt csapatainkba. A cél továbbra is a tanulás és a sportolás.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.