Kisebb megtorpanás, de megyünk előre

2017.04.02.
Botfai LSC-Becsvölgye 4-1 Regel, Kosaras, Milics T, ÖG.
Az elmúlt hetek botlásai után a télen megerősödött Becsvölgye jött vendégségbe Botfára. Regel fejesére még válaszoltak a vendégek, de a 2. félidőben erőben föléjük nőttünk. 3-1 állásnál a Becsvölgye büntetőt hibázott, mi viszont betaláltunk így magabiztos győzelmet arattunk. Jó iramú mérkőzésen húztuk be a 3 pontot.
Botfai LSC-Hahót tartalék 3-3
Németh B.,  Badics, Pers

sima vezetést adtunk ki a kezünkből 2-0-nál. Durva védekezési hibákat vétettünk amit a vendégek gyors támadója mindhárom alkalommal kihasznált és fordított (2-3). Rossz játékkal is egyenlíteni tudtunk, de a győzelmet nem érdemeltük meg, így igazságos döntetlen született.

2017.03.26.
Böde-Botfa 2-2 Olasz 2
Az utolsó pillanatban derült ki, hogy a réten kell játszanunk technikai okok miatt. Rendkívül feszült hangulatú mérkőzésen, nem tudtunk folymatos játékot kialakítani, a hazaiak viszont jól használták ki azt a pár helyzetet amikor a kapunk elé tudták lőni a labdát szabadrúgásokból.
Nova-Botfai LSC II (tartalék) 0-1 (0-0) Badics
Óriási szélben nehéz volt játszani, így az egész mérkőzésen küzdelem dominált. Mindkét oldalon büntető maradt ki. Előbb mi, majd a hazaiak hibáztak. Fontos győzelmet arattunk.

A bejegyzés kategóriája: 2016/17
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.