Mérkőzések, u14, “ésmindenamitörtént” :)

Babosdöbréte-ZALAWARE-BOTFA M.III.ÉNY 1-2
30 percig kiválóan játszottunk a rendkívül betömörülő hazaiak ellen, akik egy előrevágott labdából büntetőt harcoltak ki, amit értékesítettek is. Megzavarodtunk a nem várt helyzettől és többször is hibáztunk. A 2. félidőben nagy erőket mozgattunk de az 1. félidőhöz hasonlóan kimaradtak a helyzeteink. A hazai csapat közben teljesen elfáradt és csak a védekezésre koncentrált. Rögzített helyzetekből tudtuk a mérkőzést megfordítani Kosaras szabadrúgásból, majd Alács fejesgóljával fordítottunk és hoztuk el a 3 pontot. A kiváló taktikát fegyelmezetten végrehajtó hazaiak ellen valószínűleg senkinek sem lesz könnyű dolga.
Zalatárnok-ZALAWARE-BOTFA M.III.K.3-0
Jól kezdtük a mérkőzést, de 15 perc alatt el is vesztettük azt. Súlyos védelmi hibáinkat kihasználva 3szor sétáltak a kapunkba a hazaiak. Az eddigi 5 sérültünk mellé újabb 3 sorakozott fel, így 10 emberrel játszottuk végig a találkozó jelentős részét. A hazai csapat akaratban is felülmúlta csapatunkat. Az elvárás az első félévben továbbra is az, hogy szokjuk a magasabb osztályt, de a mait nem tesszük a kirakatba.

Zala Megyei U14 bajnokság
TESKÁND – ZALAWARE-BOTFA 1-1 (1-1) g.: Kiss Martin
A tegnapi mérkőzés után újabb fordulót játszottak fiaink. A mai meccsen nyomát sem láttuk a tegnapi megilletődöttségnek. Agilisan, sokat futva játszottunk. A tapasztalat hiányára lehet írni, hogy hamar vezetést szereztek a hazaiak, de utána már sok labdát szereztünk és többször jól érkeztünk a kapu elé. Hajtós kis meccs volt, így az utolsó 10 percben mindkét csapat elfáradt, ami miatt izgalmasra sikeredett mindkét oldalon a sok hiba miatt. Gratulálunk fiainknak akik megszerezték az első pontjukat.

Ajándék félidő a vendégeknek!
ZALAWARE-BOTFA – Csonkahegyhát 3-3 (0-3)
3 béna gólt kaptunk a kontrákra berendezkedő vendégektől. Az első Hajba kapus előtt nem a várt módon kapuba pattanó labdából. A 2-at komoly kapushibából, a 3-at pedig komoly védelmi hibából ahol a védőink is támadtak a félpályáról sétált be a vendégcsapat a kapunkba. A2. félidőben még nagyobb nyomás alá helyeztük a vendégcsapatot, akik a védekezésre koncentráltak. Az egyenlítő góljaink mellett meg nem adott gól, kapufa, lesgól is sikerült, a vendégek pedig egy ajándék 11-est hibáztak. Összességében reális eredmény a döntetlen.
ZALAWARE-BOTFA – Tófej 3-1 (2-0)
Higgadtan szervezetten játszottuk végre azt amit tudunk. Takács P. vezérletével sima győzelmet arattunk. A vendégeknek alig akadt helyzete. A gól is csak egy szerencsétlenül a kapu felé vágott labdából esett ami mindenkin átpattan. A higgadt jó játékért az egész csapatot dicsérni kell.

A bejegyzés kategóriája: 2018/19
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.